Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

TOW SW CANYON 12,20KG VEPAR

458,99 kn

SKU: TWW0150 Kategorije: , Brand:

Opis

TASTE OF THE SOUTHWEST CANYON  – VEPAR

Jedinstvena formula suhe hrane s govedinom Angus i mesom divlje svinje . Vrlo ukusno i probavljivo. Dodano voće i povrće pridonosi zdravom sastavu jer sadrži prirodne antioksidanse koji štite tijelo od svakodnevnih štetnih utjecaja, pomažu u održavanju zdravog imunološkog sustava i cjelokupne dobrobiti. Hrani se dodaju najnovije probiotičke kulture , što povoljno djeluje na crijeva.

Karakteristike TOW hrane:

 • Hrana je u skladu s preporučenim prehrambenim profilima AAFCO (American Animal Food Control Association)
 • Minerali i elementi u tragovima su u organskom obliku
 • Prirodni antioksidanti u svježem voću i povrću imaju visok udio cinka, vitamina E i selena
 • Batat je vrlo lako probavljiv izvor energije koji sadrži puno vitamina B i C i minerala, a osim toga karakterizira ga visoka hranjiva vrijednost i izvrstan okus
 • Kombinacija prebiotika i probiotika brine se za zdrav imunološki sustav i probavu. Sastojci koji se koriste u hrani je prema strogim standardima dizajnirana posebno za potrebe vašeg psa
 • Jaja s luteinom i zeaksantinom pružaju dvostruku zaštitu očiju.
 • Bobice su bogate fitonutrijentima s antioksidativnim svojstvima
 • Lako probavljivi proteini i vrijedne masne kiseline osiguravaju optimalno zdravlje vašeg psa
 • Formula bez žitarica pruža uravnoteženu vrijednost hranjivih sastojaka za optimalno zdravlje, vitalnost i dugovječnost
 • Uravnoteženi sadržaj proteina za optimalan profil aminokiselina koji su osnova za zdravo tijelo
 • Osušeni korijeni cikorije i ekstrakti juke podržavaju zdravu ravnotežu crijevne mikroflore i jačaju imunološki sustav
 • Vlakna rajčice osiguravaju zdravu probavu i sadrže vitamine koji promiču zdravlje i dobrobit
 • U proizvodnji hrane koristi se pročišćena voda

Pročišćena voda  je voda koja se koristi u hrani pročišćava se postupkom reverzne osmoze, koji se također koristi u proizvodnji flaširane vode. U obrnutoj osmozi voda se pročišćava kroz niz finih filtara koji iz nje uklanjaju mikroorganizme, organske i anorganske kemikalije. Rezultat je pročišćena voda koja se koristi u obliku pare za proizvodnju hrane Taste of the Wild.

Sastojci:

govedina (18%), grašak, obrok od janjećeg mesa, ulje od repice, proizvodi od jaja, nerast (4%), brašno od morske ribe, graškovo brašno, pivski kvasac, pire od rajčice, laneno sjeme, ulje lososa (izvor DHK), minerali, sušeni korijen cikorije, rajčica, borovnice, maline, ekstrakt Yucca schidigera.

 

Nutritivni dodatci:
vitamini (po kg): vitamin A (10.000 IE/kg), vitamin D3 (750 IE/kg), vitamin E (150 IE/kg). Elementi u tragovima (po kg): željezov aminokiselinski kelat, hidrat (60 mg/kg), aminokiselina bakar kelat, hidrat (7 mg/kg), željezov(II)-sulfat, monohidrat (60 mg/kg), bakrov (II)-sulfat, pentahidrat (7 mg/kg), kalijev jodid (1,5 mg/kg), aminokiselina mangan kelat, hidrat (14 mg/kg), manganov(II)-oksid (14 mg/kg), manganov(II)-sulfat (14 mg/kg), aminokiselina cink kelat, hidrat (75 mg/kg), cinkov sulfat (75 mg/kg), natrijev selenit (0,3 mg/kg).

 

Senzorski dodatci:
Prirodna aroma.

 

Analitički sastav:

proteini 29%, sadržaj masti 15%, sirova vlakna 4,5%, sirovi pepeo 7,8% vlage 10%, Omega-6 masne kiseline 2,4%, Omega-3 masne kiseline 0,3%, DHK (dokozaheksaenska kiselina) 0,05%.

Upute za hranjenje:
Hrana se poslužuje suha u skladu s tablicom hranjenja koja je otisnuta na pakiranju. Svom ljubimcu uvijek osigurajte svježu vodu.

Dodatne informacije

Težina 12.2 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!