Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ŽARULJA DNEVNO SVJETLO NEODYMIUM 50W

45,99 kn

SKU: 07-41012 Kategorija: Brand:

Opis

Povećava ukupnu unutarnju temperaturu terarija.

Plin neodim daje prirodni spektar boja. Sadrži UVA zračenje, podržava prirodne fiziološke procese. Idealan spektar za fotosintezu biljaka. Podržava reprodukciju i uzajamnu privlačnost životinja.

REPTI PLANET dnevna neodimijska žarulja pruža optimalan omjer ultraljubičastog UVA zračenja, svjetlosnog zračenja i infracrvenog (toplinskog) zračenja i idealna je u kombinaciji s UVB i noćnim žaruljama (npr. Repti Planet Repti UVB, infracrvena toplina, noćna vrućina). To je žarulja širokog spektra koja podržava fiziološke procese poput aktivnosti, unosa hrane i razmnožavanja.

Plin neodim u žarulji može prilagoditi svjetlosni spektar vrijednostima koje su vrlo slične prirodnim uvjetima. Pomaže ne samo u rastu biljaka, već prije svega u percepciji boja (podržava reprodukciju). Pri odabiru žarulje potrebno je uzeti u obzir ne samo vrstu žarulje, već i vrstu životinje koja se drži te udaljenost životinje od izvora toplinskog zračenja.

Standardno jamstveno razdoblje za žarulje i fluorescentne svjetiljke. Međutim, ne odnosi se na puknuće laganih vlakana ili puknuće cijevi i curenje plina uzrokovano normalnom uporabom (standardni rok trajanja je približno 6 mjeseci). 

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!