Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ŽARULJA – MJESEČEVA SVJETLOST, GRIJAČ 75W

39,99 kn

ŽARULJA – MJESEČEVA SVJETLOST, GRIJAČ 75W. Simulira prirodnu mjesečinu Idealno za noćno promatranje Podržava prirodno ponašanje gmazova i vodozemaca.

SKU: 04-41223 Kategorija: Brand:

Opis

ŽARULJA – MJESEČEVA SVJETLOST, GRIJAČ 75W

Simulira prirodnu mjesečinu Idealno za noćno promatranje Podržava prirodno ponašanje gmazova i vodozemaca.

Pogodno za kombiniranje s dnevnim žaruljama sa žarnom niti. Lampica REPTI PLANET Night Heat simulira prirodnu mjesečinu i idealna je u kombinaciji s žaruljama dnevnog svjetla.

Intenzitet toplinskog zračenja je niži, što je idealno zbog prirodnog smanjenja noćnih temperatura u prirodi. Boja se postiže plavom bojom stakla. Pri odabiru žarulje potrebno je uzeti u obzir ne samo vrstu žarulje, već i vrstu životinje koja se drži te udaljenost životinje od izvora toplinskog zračenja.

Standardno jamstveno razdoblje za žarulje i fluorescentne svjetiljke. Međutim, ne odnosi se na puknuće laganih vlakana ili puknuće cijevi i curenje plina uzrokovano normalnom uporabom (standardni rok trajanja je približno 6 mjeseci). 

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!