Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ŽARULJA SOLARNA UVA I UVB 80W

169,99 kn

ŽARULJA SOLARNA UVA I UVB 80W. Optimalan omjer UVA, UVB, svjetlosnog i toplinskog zračenja u jednoj žarulji. Simulira prirodnu sunčevu svjetlost.

SKU: 07-41503 Kategorija: Brand:

Opis

ŽARULJA SOLARNA UVA I UVB 80W

Optimalan omjer UVA, UVB, svjetlosnog i toplinskog zračenja u jednoj žarulji. Simulira prirodnu sunčevu svjetlost.

Pomaže u prevenciji metaboličkih bolesti kostiju gmazova. Podržava prirodne metaboličke procese.

REPTI PLANET Solar UVA UVB žarulja pruža optimalan omjer ultraljubičastog svjetla (UVA, UVB zračenje), vidljive svjetlosti i infracrvenog svjetla (topline) u jednoj žarulji. To je žarulja cijelog spektra koja podržava fiziološke procese poput aktivnosti, unosa hrane i razmnožavanja.

Zahvaljujući proizvodnji vitamina D3, pomaže optimalnoj apsorpciji kalcija i tako osigurava pravilan razvoj i rast životinja u terarijumu.

Pri odabiru žarulje potrebno je uzeti u obzir ne samo vrstu žarulje, već i vrstu životinje koja se drži te udaljenost životinje od izvora toplinskog zračenja.

Standardno jamstveno razdoblje za žarulje i fluorescentne svjetiljke. Međutim, ne odnosi se na puknuće laganih vlakana ili puknuće cijevi i curenje plina uzrokovano normalnom uporabom (standardni rok trajanja je približno 6 mjeseci). 

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!